pondělí 1. února 2016

Dohánění

Už od prosince jsem si dělala spoustu plánů, co vše podniknu v tom zázračném období "po zkouškách". Co jsem již stihla?

Bruslení. Ano, byla jsem bruslit už i před poslední zkouškou. Dvakrát - jednou přes den a jednou večer, když led na rybníku dost roztával. Po poslední zkoušce jsem byla bruslit ještě dvakrát, ale bohužel na stadionu. Mrzí mě, že nevydržely zamrzlé rybníky!

Ples. S přítelem jsme chtěli alespoň jednou za sezonu zaplesat, což se nám povedlo. Sice to byl poslední ples, který se v místě jeho bydliště konal, a proto byl značně vylidněn, ale i tak to bylo fajn. Známka prázdnin. I když já na plesy moc nejsem...

Rodina. Spoustu z nich jsem zanedbávala během zkoušek i během semestru (který většinově trávím v Brně...). A tak jsem udělala i kolečko po rodině.

Přátelé. No, zatím jsem se sešla se dvěma kamarádkami. Ale bylo skvělé se s nimi vidět a ještě s dalšími dvěma mám plány. Předposlední volný víkend jedu do Lednice!

Tvorba. Koupila jsem si a už i konečně vyzkoušela fixy na porcelán (díky, E.!). Jinak se chystám začít plést sestře obal na termofor - s mamčiným dohledem, neboť vůbec neumím plést cop a tak.
PS: Jedná se o jeden hrneček:)


Pobyt v kuchyni. Stíhám méně, než bych chtěla. Doposud jsem upekla jen sušenky (které jsou mimochodem hrozně jednoduché a mně moc chutnají).

Focení. Tahám teď foťák skoro všude s sebou. Akorát už mi u něj dost hapruje baterie, což nevím, jestli má cenu kupovat, když už on sám je takový dědeček.


Bakalářka. Slibovala jsem si, jak budu psát. Už utekl skoro týden a já se k tomu ještě ani nedostala! Musím se do toho už ponořit, chtěla bych mít před začátkem semestru většinu napsanou (teď mám tak 1/4 - 1/3), ať se pak nestresuju. Ale u nás na oboru je to jen poměrně krátká (15-20 stran) rešerše...

8 komentářů:

  1. Ahoj Melly, děkuji za komentář na blogu. Jaké téma bakalářky máš, pokud to není tajné?
    A jak se Ti s fixy na porcelán pracovalo?
    Aprilka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to tajné, ale většina lidí tomu nerozumí :) Jedná se o detekci klonality u lymfoproliferativních onemocnění (řečeno zkráceně, má to pak ještě delší krkolomnější název, u kterého se asi při obhajobě zalknu:D)..
      Fixy na porcelán jsou super, akorát mi se hrozně třepala ruka:) A trošku nevýhoda je, že po chvilce si i tím samotným fixem smažu to, co jsem předtím nakreslila, takže jsem si během vybarvování musela dávat fakt bacha, ať nesmažu obrysy...

      Vymazat
  2. tak ty hrníčky jsou úplně nádherné.. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Toto "zázračné období" ti závidím. :D Já ho letos mít nebudu... zkoušky až do konce zkouškového jsou skvělá věc. :D
    Všechno to muselo být fajn. Na bruslích jsem nestáhla pěkně dlouho a taky bych hned vyrazila. :)
    Ty hrnečky jsou skvělé, vypadá to krásně. :)
    S tou kuchyní jsme na tom podobně, taky bych tam chtěla trávit víc času, vyzkoušet nějaké nové recepty.. ale nedaří se.
    A s bakalářkou to máme taky podobně.. akorát já bych měla do začátku semestru teoretickou část odevzdat a mám asi první dvě stránky. :/ :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé to je boží, to mám radost, že se do toho také někdo pustil :). Odkládání bakalářky je hrozné, sama to vím :D, dokopat se k tomu je to nejhorší.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten hrníček mě u E. též zaujal, ale já jsem kreativní nemehlo :-( Já dělám na bakalářce milion let a nějak se to nesune, začínám být lehce nervózní, že to nestihnu :-( Pobavilo mě ale tvé téma - já si ho vybírala podle toho, zda rozumím všem jeho slovům :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten hrneček vypadá jako koupený. Líbí se mi detajl žirafího krku, nad kterým je napsané Kiki...je to zajímavý nápad.
    Kde je focená ta 2. fotka prosím? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)