pondělí 23. listopadu 2015

"Sněží!"

Už jste si asi všimli. Na některých místech naší matičky sněží, někde už od víkendu (hory!). A já si všimla, že asi stárnu. Nikdy jsem sníh moc neměla ráda. Ano, hory vypadají nádherně, ale tím to pro mě vždycky končilo. Dnes to cítím jinak! Mám obrovskou radost z padajících vloček, které nejprve nesměle vypadaly jako kousky polystyrénu, teď už ale nabyly svou pravou, unikátní podobu. Je to kouzelné.

Těším se, až budu moc vyrazit na hory, i když to bude tak za měsíc (hloupá škola). Těším se, až se mi budou lepit vločky do vlasů a na řasy :) Letos si tu zimu prostě užiju!:)

7 komentářů:

  1. Jako z okna to byl krásný pohled, ale když jsem pak vyšla a vítr se sněhem mi foukal do očí, že jsem sotva viděla, to už moc ok nebylo :-D. Ale tvé nadšení se mi líbí, já nikdy nelyžovala, tak ani netuším, jaká je to euforie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já taky lyžovala až v dospělosti..:D a vůbec to neumím, nějakou euforii z toho moc nepociťuji:) tím "vyrazit na hory" jsem spíše myslela pěšky...:)

      Vymazat
  2. Joo, u nás taky sněžilo^^ ! :D Strašně se těším na zimu ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ja to mám zas naopak. Ked som bola malá dokázala som si sneh užiť ale je pravda že vtedy bol trošku iný sneh než teraz. Ale momentálne som dosť nahnevaná že vôbec počas roka existuje zima a najradšej by som ju vyškrtla z ročneho obdobia. Jednoducho zle znášam zimu a sneh mi tiež nerobí dobre. Som ja ale zadudraný človek, čo.

    OdpovědětVymazat
  4. Zima je nádherné období, přeju ti, ať si ji užiješ podle svých představ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mi připomíná slovenského spolužáka ze čtvrtku: No, tak stačilo. Už by mohlo začít zase jaro. A ty nerad lyžuješ? Ale jo - ale nerad jezdím ve sněhu do tater na chatu, kde dva týdny denně odhazuju sníh, abychom se tam vůbec dostali :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Užij si to :-) snad budou i fotky ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)