čtvrtek 9. března 2017

Velké překvapení a velká radost

Někteří si možná všimli, že poslední dva týdny se ve Střípcích objevuje podivná radost z něčeho. Konečně jsem to všem, komu jsem to chtěla sdělit osobně, oznámila, takže to už můžu napsat zde.

S K. spolu chodíme něco kolem 5,5 let. A 24. 2. jsme se zasnoubili!:) Bylo to krásné, pro mě překvapivé (občas jsme to spolu probírali, ale domnívala jsem se, že se vezmeme až po škole) a romantické.

K. mě vzal za tmy na hory (vzhledem k tomu, že jsem byla nemocná, tak jen na hůrky), kde se na vrcholu převlékl do obleku (pod záminkou, že si potřebuje odskočit), ve kterém mě požádal. A po zasnoubení mě překvapil ohňostrojem :) (oblek i ohňostroj byl umožněn jeho brantrancem:)). Bylo to moc krásné a vždy, když se mrknu a své ruce, tak mám z toho prstýnku hroznou radost.

Takže nás teď čeká nádherný rok plánování :) A v lednu/únoru 2018 se staneme manželi. Posledním semestrem, státnicemi a podobnými věcmi už budeme kráčet spolu.

Moc se mi nelíbí moje ruka na této fotce, ale vzhledem k ekzému to je zatím to nejlepší, čeho jsem dosáhla. Hrozně se mi tento netradiční prstýnek líbí!:)

7 komentářů:

  1. Jééé! :) To je nádherné překvapení a velká radost!
    Žádost je úžasně romantická a pro prstýnek mám jen slova chvály, moc krásny a originální!
    Mám z Vás velkou radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hááá, myslela jsem si to dobře!!! Gratulace obrovská! Kéž jste si požehnáním a šťastní ;-) A ekzém - než se vdáš, tak se to zahojí ;-) :-)
    Moc gratuluju.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ekzém - trápím se s ním už dlouho, minimálně celou výšku... někdy se zlepší, někdy se zhorší... teď používám lepší mýdlo, tak jej mám hezčí (někdy mám ty ruce úplně hladké), ale stačí na 2 dny vypadnout a dlouho trvá, než se to opět spraví :( Takže do svatby tomu moc nevěřím :D
      Jinak děkuji!!:)

      Vymazat
    2. Bylas už na kožní? Není to alergie na nějakou dezinfekci/rukavice/něco, na co jsi přišla do styku na výšce? Doporučuju krém Menalind (http://www.mixxer.sk/falcon/eshop/118-1-Menalind/0/5/2247-Menalind-Krem-na-ruky-200-ml) - docela rychle suché a ta značka je na opravdu namáhanou kůži, i dekubity a tak (takže se namazat vždycky po právě mydlení rukou a namáhání). Jako malá jsem byla ekzematička, tak si takové věci musím hlídat, aby se mi to nevrátilo. Excipial je už moc drahý a hůře dostupný a toto nezůstává tak mastné, pravdu doporučuju!

      Vymazat
    3. Na kožní jsem kvůli toho nebyla, jsem v tom hrozný lajdák... ale jednou jsem tam volala, dovolala jsem se jen sestřičce (má kožní byla po operaci) a ta mi řekla, že paní doktorka stejně na ekzém dává jen jednu nějakou mast, kterou mám díky mamce doma... a ta mi nějak nepomáhá...
      Jinak hned od začátku výšky jsem se nesetkala s ničím speciálním (třeba desinfekci jsem začala až někdy v druháku), kromě brněnské tvrdé vody :) ale pak mi už ani pobyt doma nepomáhal... začala jsem používat mýdlo Protex, tuhé, a to mi větišnou udržuje ty ruce na dobré úrovni... někdy se ale stane, že jedu na nějaký výlet nebo tak, nemám toto mýdlo a hned druhý den se mi opět ty ruce zhorší... určitě tomu nepomáhá ani to, že jsem si je začala více mýt...

      Vymazat
  3. Wow! Paráda! Gratulujiiii :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)