čtvrtek 30. června 2016

Nový svět

Asi jste si všimli, že jsem ukončila bakalářské studium. Mám v plánu pokračovat na magisterském, nebojte se.
Ovšem zítra budu vtržena do světa zdravotnické praxe. Začínám brigádu v nemocnici, kterou jsem si zařídila díky mojí úžasné vedoucí bakalářské práce.
Jsem zvědavá a zároveň se bojím. I přes ty tři roky studia mám strach z práce s biologickým materiálem a ne úplně levným vybavením. Jsem ale ráda, že se to už snad konečně naučím. Je mi jasné, že z počátku se dopustím chyb, ale nejsem s tím smířená. Bojím se, až ty chyby budu dělat, že mě seřvou, že budu mít malér. Malér u své snad budoucí vedoucí diplomové práce. Že se mi budou smát.
Mám nakoupené bílé oblečení do laboratoře.

Držte mi palce, prosím.

5 komentářů:

  1. Hlavne na to nemysli, aby si si to nepritiahla do zivota...bud pozitivna. Aj ked nemusis verit na to, ze ti vesmir posle galibu xD, tak mysli aspon na to, ze ludom padaju veci z ruk, ked su nervozni a predstavuju si katastrofy xD... cista hlava, vesele myslienky, to je zaklad! drzim palce do diplomovky :)

    OdpovědětVymazat
  2. K úspěšnému ukončení bakalářského studia ti gratuluji!
    Věřím, že brigádu to zvládneš, praxi získáš - bude se hodit.
    Je jasné, že v průběhu studijních praxí člověk nezíská tolik, chybovat je lidské.. především ty chyby tě posunou a nutí tě ji znovu nezopakovat. Netrap se tím, že zachybuješ, že se ti budou smát.. měli by pomoc, poradit a vychovávat v nás své nástupce, tak to zkus v klidu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na jak dlouho to máš? Neboj, všichni počítají s tím, že "nic neumíš". Pro tebe to budou velké přínosy ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)