čtvrtek 1. října 2015

Povinnosti

Hlavně stručně.

Z mé trvající mizérie mě trochu začaly vytahovat školní povinnosti. I když musím přiznat, že jsem první týden byla naprosto zničená. Psychicky. Prostě to tento rok bude fakt drsné a já se bojím. První týden jsem neměla sílu na nic. Nejraději bych s tím vším sekla. Mluvila jsem o tom i s přítelem (na svatbě jeho sestřenky, která mimochodem byla nečekaně moc fajn) a ten se teď fakt snaží mě všelijak podporovat.

Tento semestr mě čeká hlavně četba článků na bakalářku a učení se telefonního seznamu (rovněž známý jako lékařská mikrobiologie). Na telefonní seznamy moc nejsem.

Na víkend zůstávám v Brně. Ze soboty na neděli budu překonávat jeden ze svých strachů, tak snad to vyjde.

3 komentáře:

  1. Tyjo, úplně si pamatuju, jak jsem taky chtěla se školou seknout, a nakonec jsem to i udělala. Ale zkus vydržet, věřím, že to zvládneš !! Učivo máš náročnější, než jsem měla já. Akorát já jsem línej blbeček a už i teď mám sto chutí seknout s prací. :D Ale jelikož vím, že mě nějaký ty peníze stála (myslím tím například 1000 za živnostenský list, pak ověření vysvědčení, podpisu...) a zase bych měla problém hledat jinou, zkusím nápor vydržet !!
    Přeji ti hodně štěstá, ať to všechno zvládneš. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se tohoto roku dost bojím, bakalářka, státnice... :(
    Bude to fakt náročný, ale říkám si, že když to zvládlo tolik lidí už...
    Určitě to zvládneme taky a pak bude všechno už jen lepší (snad).
    Držím pěsti, ať všechno vychází! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Napůl se raduju, že mizerie byla alespoň částečně zahnaná začátkem školy, napůl vidím, že se ti i přesto příliš neulevilo.
    Držím palce na vše, co tě čeká - ať už to je bakalářky, jednotlivé zkoušky, anebo víkend, kdy budeš překonávat sebe samu. Dopadne to dobře! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)