neděle 24. května 2015

Zkouškové

Toto období (alespoň jarního semestru) by se u mě dalo charakterizovat jako nestíhám, nestačím. A to jsem se v průběhu semestru poctivě učila! Akorát chci mít všechno co nejdříve z krku (i tak to bude až nejdřív 16. 6., když se zadaří...) a tak nemám na nic čas. Všechny akce, návštěvy atd musím odmítat, což je docela nepříjemné a otravné.
Zatím mám za sebou první zkoušku. Měla jsem dojem, že jsem na to připravená úplně nejlépe jak to šlo, každopádně jsem nepodala takový výkon, jaký.... jaký jsem zvyklá. A tak jsem to nějak musela přijmout (nedostala jsem špatnou známku!!).
Nechápu, jak pro někoho může být zkouškové odpočinek (co to je za školu?). Pro mě je to brzké vstávání s nevolností, málo jídla, málo pohybu (vždyť já celý den akorát sedím u toho pitomého počítače)... těším se na prázdniny, fakt že jo, těším se dokonce i na brigádu.
A hlavně na Finsko. Ale to je příběh na jindy.

Čas od času (když už nejsem schopna vnímat učivo) zaletím na vaše blogy - myslím na vás.

3 komentáře:

  1. Jo, já sice nemám zkouškový, ale taky mi přijde že nedělám nic jinýho jak "nestíhám nebo nestačím" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zase to nepřeháněj, šetři se :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím Ti palce! Jak koukám do kalendáře, pokud jde vše podle plánů, brzo bys to měla mít za sebou! Pak si užiješ zasloužené volno a Finsko - o tom doufám napíšeš více! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)