pondělí 20. srpna 2012

Fotky - dovolená v Čechách

Letos jsem výjimečně byla na dvou dovolených. První, dříve zmiňovaná, v Chorvatsku s přítelem a s jeho rodinou. Druhá v Čechách s taťkou, jeho manželkou, mojí poloviční sestrou a nevlastním bratrem. Chorvatsko bylo fajn díky lidem, v Čechách se mi zase líbily výlety.

Navštívila jsem poprvé Karlštejn, poté Koněpruské jeskyně (a bazén v Berouně:D), muzeum lokomotiv v Lužné u Rakovníka, lom Velká Amerika, a okrajově také Křivoklát (ten jsem navštívila ale už dříve, asi před třemi lety s mamkou). Škoda jen, že nerostly hřiby.

Přidávám zde také pár fotek, které jsem během dovolené nafotila.

Sestřička sfoukává pampelišku.

Pampeliška:)
Trochu jiný pohled na ty mašinky. (Nebojte, všechny stály:D)

Karlštejn.


3 komentáře:

  1. To musely být super dovolené :) Mooc pěkné fotky

    OdpovědětVymazat
  2. musim rict, ze ti to celkem zavidim. letos jsem mela jet k moři, to se nakonec nekonalo. a s pritelem jsme ani nikde nebyli. 2x odpocinek na chatě mezi dovolenou s pritelem fakt nepočitam :D :)
    ale s rodici jsem byla v termalech, coz mi vynahradilo vse, a samozrejme sazava fest taky uzasnej, na to budu vzpominat zas cely rok, do dalsiho rocniku... :)
    fotky jsou moc pekne, muselo to byt super, na Karlstejne jsem byla jednou, uz je to dost let, docela bych se tam zas jela podivat.:)

    OdpovědětVymazat
  3. With over 10 years of EDU experience and a growing family, Mariah started Playful Learning in 2008 as a resource for parents and teachers. http://9h9ax3jlso.dip.jp http://6bubhxqrtp.dip.jp http://ls83zajml0.dip.jp

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)