neděle 9. července 2017

Střípky štěstí (72)

1. Radikální úklid. Snažila jsem se vyloučit to, co opravdu nepoužívám, takže padlo některé oblečení, které se mi líbí, ale prostě jej nenosím. Také padly některé předměty, kter prostě jen leží a nemají využití. Učení babičky. Prázdninová četba.
2. Učení babičky. Snoubenec zpátky doma.
3. Setkání s kamarádkou. Učení babičky. Odpoledne se snoubencem. Pán prstenů.
4. Plánování. Nákupy. Pěkné předání svatebního oznámení od bratrance. Večerní popíjení u Pána prstenů, povídání si za tmy, starost a péče snoubencova (ach, nebýt dneška, tak bych skoro zapomněla, jak těžká jsou rána opilcova).
5. Dovolený odpočinek.
6. Bytí. Plánování. Poslední dokupování. Večerní kris kros s mamkou.
7. Mše. Snídaně s mamkou. Sbalení auta.

Odjíždíme! Zítra brzy ráno vyrážíme směr sever, sever, sever! Tři týdny se tu neukážu, proto přeji krásný zbytek července :)

2 komentáře:

  1. radikalni uklid je treba :) ja to taky tak delam, jednou za cas, nejvice vzdy likviduju obleceni ktere jde vzdy na charitu, a hned mam lepsi pocit, :D i kdyz i tak mam pocit, ze jsou ty skrine porad narvany (nechapu to :D)
    snoubenec ? :) jsem nejak pozadu, to je super
    uzivej leto naplno na severu :) mej se krasne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Radikální úklid je opravdu potřeba! :-) Jak jsem musela vystěhovat a nastěhovat zpět pokoj, myslela jsem, že jej taky udělám. Ale šlo pryč minimum věcí - pořádkuju průběžně, takže nešlo pryč prakticky nic kromě pár věcí, které jsem už stejně měla odložené. A protože mám jiný nábytek, najednou mám jeden šuplík a poličku prázdnou a je to fajn pocit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)