neděle 1. května 2016

Střípky štěstí (10)

1. Náslech dalšího kurzu, který budu možná v budoucnu učit. Kafe, zákusek a podnětný rozhovor s osobou, kterou jsem dlouho nepotkala. Indiánský běh v prosluněné oboře.
2. Koncert.
3. Potvrzení oponentky (snad to bude dobrá volba!). Science slam.
4. Indiánský běh. Poslední úklid bytu v tomto semestru (přehodila jsem si to se spolubydlící, která je nemocná). Krásné, i když dost proměnlivé počasí.
5. Indiánský běh doma. Koupení bot na běhání, u kterých jsem se fakt odvázala.
6. Indiánský běh po lukách. Srnka naproti mě, na pěšince. Odpoledne se sestrou - procházka i s Meg. Odeslání bakalářky oponentce!!
7. Bytí chvíli s maminkou. Opravování bakalářek od kamarádek.

5 komentářů:

  1. Já tak závidím odevzdávání bakalářek a vůbec... My to máme všechno strašně protažené nekonečné a to je na tom nejúnavnější.
    Krásné radosti.
    Zrovna tento týden jsem přemýšlela nad tím tvým indiánským během - jak si stopuješ časy běhu a chůze? Počítáš si to, na stopkách, ...? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na to aplikaci v telefonu :) Nahrála jsem si tam jednotlivé týdenní plány.. takže běžím se sluchátky a telefonem v kapse a nějaký hlas mi povídá, kdy mám běžet a kdy jít:D (skoro jako v tom vtipu o blondýnce, kdy měla namluvené "Nádech, výdech":-D)

      Vymazat
    2. Jééé, můžu poprosit reklamně o název? Fakt mě to zaujalo :-)

      Vymazat
    3. Aplikace se jmenuje RunKeeper.. A když tam člověk pohledá (Workout -> One offs -> Create new workout), pak lze nastavit různé možnosti:) ..Pro mě fajn je i to, že to umí v určitých intervalech (mám nastaveno 5 minut) povídat o tom, jak dlouho běžíš a hlavně, kolik už jsi uběhla:) A dá se tam mimo běh nastavit třeba i kolo, brusle, chůze,... :) takže tak zaznamenávám své sportovní aktivity a dělá mi radost si to pak prohlížet :D
      Jediné hloupé je, že můj mobil nezvládá kombinaci této aplikace a hudby:(

      Vymazat
    4. Ahá, o runkeeperu jsem slyšela, ale nenapadlo mě to takto nakombinovat :-) Děkuji!

      Vymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)