středa 9. prosince 2015

A tak to začalo

Řekla bych, že dnešní den je ten, kdy mi oficiálně začaly odpadat různé zápočty a snad i zkoušky. Mám za sebou totiž úspěšně jeden zápočet (a už dřív jedno "kolokvium", ale to tak nějak nepočítám...). Zároveň s tím začalo období, kdy budu (ještě méně) chodit do školy (brzy už vůbec...) a sedět akorát doma na zadnici a memorovat se pojmy (mikro, o tobě mluvím!). A některé muset samozřejmě i pochopit...
Dnes jsem uvažovala nad jednou přednáškou od Marka Orka Váchy, ale ze tří důvodů jsem se rozhodla na ni nejít: dnes mě dost bolela hlava a jsem jako praštěná palicí (prášek a spánek zabral, i když prášky nerada:(), na facebooku bylo na tuto událost přihlášeno přes 200 lidí a já přesně ani nevěděla, do které posluchárny jít (neznám budovu naší FSS - chybíš mi tu, M., abys šla se mnou a zavedla mě!:D) a pak samozřejmě to, že bych se měla učit (a proto prokrastinuju a píšu článek, že...). Další minoritní důvod bylo, že jsem nevěděla, v kolik to skončí a jela bych asi docela pozdě sama domů. Proto si dávám pidi předsevzetí podívat se třeba během oběda nebo odpočinku na aspoň některé jeho nahrané přednášky. Věřím, že to bude přínosné (a mám ráda jeho knihy...).
V podstatě nemám ani o čem psát. Už se snad jen učím anebo odpočívám, ale ne nějak aktivně (jak ráda bych šla do divadla, na ples...). I když sem tam sportuju (haha, tak říkám tom, že jsem byla dvakrát plavat).

8 komentářů:

  1. ooo ano..spominam si, ze ked som sa mala ucit mala som najaktivenjsi blog xDD

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to podobně, ani mě nechytá moc múza psaní, i když ani do tý školy toho moc nedělám upřímně (:D). Jinak držím palce a hodně úspěchů ve škole!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji!
    Od Váchy si chci taky něco moc přečíst, v jednom předmětu nám trochu zmiňovali nějaké věci okolo něj a zajímá mě to.
    A se sportem dobré - já se dneska zvedla procházet po bytě, protože mě už od učení šíleně bolí zadek :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulka k prvnímu zápočtu a ať to tak jde i dál. :)

    fakynn.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k úspěšnému zápočtu :) No jo, prokrastinace, bez ní si nedokážu představit učící den :D

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k úspěšné zkoušce, jen tak dál. A krásný advent.

    OdpovědětVymazat
  7. Jej tak gratulujem k zvládnutiu skúšky, si šikovná :)
    A nerob si z tooho nič že prokrastinuješ aj mne sa to poslednú dobu dosť často stáva, ale to tak býva cez zimu každý to tak má :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Tvůj komentář :)